Olcsó MBT® Cipő Arak

MBT Női sportcipő Fehér

Gyártó: MBT Női Sport

Elérhető: Raktáron

  • 74.80€


Kapcsolodó termék(ek)

MBT Női Sport2 cipő fehér
MBT női cipő Rózsaszín Sport2
MBT Női cipő Sport2 Szürke
MBT Női Sport2 cipő feketeLeírás

MBT Női Sport Fehér cipő pozíciójának fenntartásához a fülek, vállak és a csípő egy tökéletes függőleges vonal, míg a hagyományos lábbelik ösztönzi a hajlam, hogy a felsőtest előre. A test-barát testtartás MBT segít megelőzni a betegségeket a mozgásszervi rendszer. Előnyei MBT megerősítette a független kutatások nemzetközi egyetemek és kutatóközpontok, az egyik a közelmúltban végzett kutatás azt is kimutatta, anti-cellulit hatást, mivel a rendszeres használata MBT sportcipő tölteni 6-8 órát naponta akár 1000 kalóriát, mint amennyit egyébként.
A MBT Sport cipő fehér most népszerű az egész világon. Ez lehet pozitív hatással javítása testtartást és a járás, a stressz csökkentése a térd és a csípő, és még segít ízületi, szalag és ín sérülés. MBT cipő az egész világon egyre hírhedtté és népszerűsége az újszerű formája, és mivel a kiváló eredményeket az emberek látni használja a MBT a mindennapi életük. MBT Sport cipő egy egyedülálló fajta mindennapi cipő, amely ténylegesen javítja a testtartást, az izomtónus és gyakran segít megoldani hát, nyak és a közös problémák azáltal, hogy segít járni, mintha mezítláb minden alkalommal. További részletek erről a termékről: Felső: PU bevont anyag: PU-bevonatú anyagok és szintetikus anyagok nagyon tartósak és ellenállnak.
Egyrétegű mesh: Egyrétegű háló egy nyitott szőtt és légáteresztő szövet.
Bélés: 3D Mesh: 3D háló egy könnyű, 3D szőtt és erősen lélegző.
Középtalp: MBT DRY & amp; COOL: Felső rész: Egyrétegű mesh-lélegző és nyitott szőtt. Alsó rész: hab nyitott cellás szerkezet-lehetővé teszi a szellőzést, segíti a nedvességet, gyorsan száradó és antimikrobiális.
Talp: Classic. .

text_norelation

Olcsó MBT® Cipő Arak