Olcsó MBT® Cipő Arak

MBT Női cipő Changa Ivory

Gyártó: MBT Női Changa

Elérhető: Raktáron

  • 78.80€


Kapcsolodó termék(ek)

MBT Női cipő Changa Haditengerészet
MBT Női Changa Fekete cipő
MBT Női cipő Changa Birch
MBT Női cipő Changa CorkLeírás

Rendezzük el egy romantikus dátum a romantikus szezonban? Talán azt tervezi, hogy menjen a strandon, vagy szándékozik nézni a legszínesebb cseresznye virágok. Azonban ez túl fáradt ahhoz, hogy viselni a magas sarkú, és úgy tűnik, hogy nem elég hölgyeim és édes, amikor mi voltunk rajta a hétköznapi sport cipő romantikus időpont egyeztetés. Szóval, miért nem választja egy pár MBT Női Changa Ivory cipőt? Ők nem csak, hogy kényelmes, hanem hogy díjat nem fáradt. A design MBT Női Changa Ivory shoes & nbsp; nagyvonalú és újító. Úgy érzi, nagyon kényelmes viselet, ha az MBT cipő Changa Ivory. Ezüst fő színe ez a modell és a belső mélyvörös. A Changa Ivory van Sok különböző jellemzőkkel, amelyek többsége fog neked fitt és egészséges. További részletek erről a termékről:    Felső: Teljes kiőrlésű bőr: Az MBT cipő funkció Changa   gazdag teljes kiőrlésű bőr felsőrésszel kettős lábfej pántok a tökéletes illeszkedés.
   Bélés: Tartós bőr: Hosszantartó bőr zokni   bélés biztosítja lélegző ruházat.
   Talpbetét: Split Bőr: Hasított bőr készül a   alsó réteg az irha, és rendkívül lélegző.
   Középtalp: PU: PU-bevonatú anyagok rendkívül tartós, és   rezisztens, amely a pivot a kiegyenlítő szakasz alatt a lábközép   amely előírja, aktív forgómozgást minden lépést.
   Talp: Gumi: A gumi talpát készül a 20   különböző vegyületek, és a tökéletes egyensúlyt tapadás és a tartósság. & Nbsp;.

text_norelation

Olcsó MBT® Cipő Arak