Olcsó MBT® Cipő Arak

MBT Női cipő Nama Fekete

Gyártó: MBT Női Alkalmi

Elérhető: Raktáron

  • 81.20€


Kapcsolodó termék(ek)

MBT Női Karibu fehér cipő
MBT Női cipő Amali Barna
MBT Női cipő Kamba Chocolate
MBT Női cipő Barabara SmokeLeírás

& Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Most eljött az ideje megy a túrázás. És rajta egy pár MBT cipő, hogy az első dolog, amit figyelembe kell venni, különben lehet, hogy túl ki. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; MBT Nama női stílusok azok számára, akik szeretnék viselők töltik szabadidejüket aktívabb és egészségesebb. Emberek, akik viseld kényelmesen élvezhetik kedvenc tevékenysége óra után is a saját láb. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Az egyetlen MBT Női Nama fekete cipő van egy egyedi szerkezete, hogy viselője egy természetes állapotban, de nem egyenletes mozgás, nevezetesen a keresztül egyensúly hozzáadásával izomműködés, hogy megszüntesse. További részletek erről a termékről:
   Felső: teljes kiőrlésű bőr : Az MBT Nama cipő funkció   gazdag teljes kiőrlésű bőr felsőrésszel kettős lábfej pántok a nagy   illő.
hasított bőr: Hasított bőr készül az alsó réteg a bőrt   és rendkívül légáteresztő.
   Bélés: 3D Mesh : 3D-háló egy könnyű, 3D szőtt   szövet és nagyon lélegző.
   Középtalp: Dual Board Shank : Ez a szár áll TPU   (Sarok & amp; lábközépi terület) és nylon keverve üvegszál (a lábfej elülső terület). A kettős sűrűségű kiváló viselési komfortot.
   Talp: gumiból r: A gumi talpát vannak   készült 20 különböző vegyületek, és a tökéletes egyensúlyt markolat   és a tartósság.
.

text_norelation

Olcsó MBT® Cipő Arak